Kumppanuus

Silloin kun haasteita ei ole vielä tunnistettu, mutta yrityksesi tavoitteena on omaksua ihmiskeskeinen kehittämistoimintamalli, kehittyä yhä vahvemmin oppivaksi organisaatioksi, lisätä itseohjautuvuutta tai omaksua muotoiluajattelua kulttuurissanne, strateginen kumppanuus on oikea valinta.

Strateginen kumppanuus rakentuu ymmärrykselle asiakasyrityksen toiminnasta; asiakkaista, prosesseita, käytännöistä ja pyrkimyksistä. Tämän tiedon pohjalta voimme toimia sparrata kehitystiimiä, johtoa tai esimiehiä ja siten auttaa näkemään mahdollisuuksia edetä kohti tavoitettanne. Me autamme näkemään toimintanne toisesta näkökulmasta, ehdottaa vaihtoehtoisia ratkaisuja ja siten saavuttamaan nopeammin tavoitteenne.

Ymmärrys ei synny hetkessä. Strateginen kumppanuuden anti kasvaa mitä pidemmän aikaa yhteistyö jatkuu. Tämän takia kumppanuudet muodostetaan vähintään vuodeksi ja suurin hyöty asiakkaalle syntyy yleensä puolesta vuodesta eteenpäin.

On reilua todeta, että kumppanuus on myös arvomaailma kysymys. Me olemme edistämässä ihmiskeskeistä kehitystoimintaa työpaikoilla ja edellytämme ihmiskeskeistä arvomaailmaa tai halua kasvaa siihen asiakkaaltamme, jotta kumppanuus on mielekäs meille molemmille.

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Laita viestiä ja palaamme viimeistään huomenna.